Fogás: leves, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kacsát megmosom, és feldarabolom. A húsdarabokat egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforralom, a habját leszedem, majd beleteszem a köménymagot, a borsot és a borókabogyót, kb fél órát főzöm majd beleteszem az ételízesítőt is. A habját folyamatosan szedem amíg szükséges. Kb egy óra elteltével beleteszem a megtisztított zöldségféléket is. (fehérrépa, sárgarépa, zeller, karalábé, petrezselyemzöld, vöröshagyma) Majd lassú tűzön kb még két órát főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A húslevest mindig annyira lassú tűzön kell főzni, hogy éppen csak pezsegjen akkor lesz szép tiszta.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2013.12.19 22:46
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kacsát megmosom, fazékba teszem, habját leszedem, habját folyamatosan, megtisztított zöldségféléket, húslevest mindig, petrezselyemzöld, zöldségféléket, megtisztított, húsdarabokat, ételízesítőt, folyamatosan, feldarabolom, borókabogyót, borókabogyó, felforralom, köménymagot, vöröshagyma, ételízesítő, vöröshagyma, beleteszem, elteltével, beleteszem, kávéskanál, zellergumó, beleteszem, pezsegjen, köménymag, sárgarépa, sárgarépa, fehérrépa, húslevest, vöröshagyma, kávéskanál köménymag, szál sárgarépa, kacsa, szál fehérrépa, kanál ételízesítő, zellergumó, karalábé, borókabogyó, fekete bors,
|
|
|
|
|